Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Gala Marcús Molina - Santa Coloma de Gramenet - 11/11/2019

El PSC guanya de nou a Santa Coloma de Gramenet i ECP torna a ocupar el segon lloc
- Pugen els vots a ERC, PP i VOX i baixen a la resta de partits en comparació al 28A.

Font: Ministeri de l'Interior

El Partit dels Socialistes de Catalunya resulta guanyador a Santa Coloma de Gramenet en aquestes darreres eleccions. El PSC-PSOE obté 18.906 vots, que el mantenen com a primera força a la ciutat, tot i que el percentatge de vot respecte a les eleccions d’abril es redueix en un 2,43%. En segon lloc es manté En Comú Podem-Guanyem el Canvi, que tampoc canvia de posició però també veu com el percentatge de vot disminueix. ECP obté 10.284 vots, un 1,07% menys. El nombre de votants d’Esquerra Republicana de Catalunya-Sobiranistes augmenta, el partit rep 6.085 vots, amb un increment del 0,65% en comparació amb les darreres eleccions. De la mateixa manera, el Partit Popular resulta afavorit per la repetició d’eleccions, ja que aquest cop obté 4.728 vots, un 2,88% més que l’últim cop. VOX també augmenta en nombre de votants, de manera que s’endú 4.276 vots i una pujada del percentatge de votació del 4,14%, més del doble. Ciutadans-Partido de la Ciudadanía protagonitza la disminució més gran de suport dels ciutadans, ja que obté 4.094 vots, un 7,56% menys que en les eleccions de fa set mesos. Junts per Catalunya-Junts rep 1.358 vots, Candidatura d’Unitat Popular-Per la Ruptura, n’obté 1.320 i el nou partit Más País en treu 939. La resta de partits baixen també en nombre de votants.

La participació en aquestes últimes eleccions ha sigut més baixa que a l’abril. Ahir va ser del 69,03%, un 5,46% inferior que l’últim cop. L’abstenció, els vots nuls i els vots en blanc augmenten en comparació amb el 28A, amb valors de 24.104, 286 i 439, respectivament.


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.