Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Grament - 22/11/2019

Una xerrada sobre els drets i deures dels pacients clourà el Programa “FhES Salut” de l’Hospital de l’Esperit Sant d’enguany
- El proper dimarts, 26 de novembre, a les 17.30 hores, a la Fundació Hospital esperit Sant

Foto: Pixabay

Dimarts 26 de novembre, a les 17.30 h, la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES) organitza la xerrada "Quins drets i deures tinc com a pacient del sistema sanitari?", en el marc del seu Programa FhES Salut. La Sra. Sònia Bellavista, Cap de la Unitat d'Atenció a l'Usuari, explicarà als assistents els diferents punts de la “Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l'atenció sanitària del Departament de Salut”. L’objectiu de la xerrada és que a partir d’aquesta informació la població col·labori amb els professionals i l'administració a fer un ús responsable del sistema i contribuir així a la seva millora i sostenibilitat.

La xerrada se celebrarà a la Biblioteca Can Peixauet de Santa Coloma de Gramenet i comptarà amb la participació del Dr. Vicenç Perelló, Director Gerent de la FHES.

Una dècada promovent hàbits saludables

La FHES va iniciar el Programa de difusió d’hàbits saludables el març de 2009 amb l’objectiu d’oferir informació i consells preventius de salut a la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet i la resta de poblacions de la zona. El mes de març d’enguany, amb la celebració del seu 10è aniversari, el programa ha passat a anomenar-se FhES Salut, un nou concepte que, a més d’incloure la promoció d’hàbits saludables, engloba la difusió de tot tipus de temes relacionats amb la salut que preocupen a la població. Durant aquesta dècada, l’Hospital ha organitzat 80 activitats, que han implicat 130 professionals i congregat al voltant de 4.200 persones.Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.