Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 4/12/2019

Campanya de recollida de joguines noves de Creu Roja pels infants en risc d’exclusió
- Es pot participar portant una joguina nova als diversos punts de recollida o a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord.

Tots els infants, sigui quina sigui la situació socioeconòmica de la seva família, tenen dret al joc i a la igualtat d’oportunitats. És per això que, especialment en les dates nadalenques, des de Creu Roja es vol defensar el dret a que tots els infants puguin gaudir d’una joguina nova.

Amb aquest objectiu, es posa en marxa un any més la campanya Els seus drets en joc a la ciutat de Sant Adrià del Besòs.

Col·labora aportant una joguina!

Educar en la solidaritat és la millor manera d’ajudar la societat. En aquest cas concret, educant a través de l’ús dels jocs i les joguines. Es pot col·laborar portant una joguina nova, educativa, no bèl·lica (que no fomenti la violència), no sexista (que fomenti la igualtat de gènere) i cooperativa (per compartir les estones de joc i fomentar els valors de la solidaritat i la cooperació).

Es poden portar aquestes joguines a les oficines de Creu Roja Barcelonès Nord: Av. Alfons XIII, 349 de Badalona, de dilluns a dijous (de 8 a 14 h i de 15 h a 17 h) i els divendres (de 8 a 15 h). També es poden portar a les diverses entitats i empreses que col·laboren amb la campanya. El telèfon disponible per tal d’informar-se dels punts i dies concrets de recollida és el 93 464 06 09.

Com a voluntari/ària en la campanya!

També es pot col·laborar amb el temps, donant suport en les tasques logístiques de recollida de joguines i de preparació dels lots que s’entreguen posteriorment a les famílies.

Per compartir una estona solidària amb altres persones voluntàries del municipi, cal trucar al telèfon 93 464 06 09 o enviar un correu a informacio.bcnnord@creuroja.org.

Per ampliar la informació sobre els punts i activitats de recollida de joguines al llarg de la campanya es poden consultar les xarxes socials de @creurojabarcelonesnord.

Foto: Comunicació Creu Roja Barcelonès Nord
Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.