Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - - 5/12/2019

Ingressa a presó un home que va atracar a punta de navalla un comerç de Barberà del Vallès
- L’home va ser detingut a Santa Coloma de Gramenet gràcies a la descripció facilitada pels testimonis i que va ser distribuïda a tots els agents de la zona.

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Proximitat de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir el 28 de novembre un home de 32 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en un comerç de Barberà del Vallès. Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola del Vallès van relacionar el detingut amb un robatori amb violència i intimidació a Girona l’11 de novembre i van comprovar que la motocicleta que duia havia estat robada a Barcelona el 2 de novembre.

Els fets van succeir el 28 de novembre quan agents de de Barberà del Vallès van informar a totes les patrulles de la zona que un home acabava de robar amb violència i intimidació en un comerç de Barberà del Vallès. Els testimonis van facilitar una informació molt acurada de l’autor i que l’home havia fugit del lloc amb una motocicleta. Amb aquesta informació, una patrulla de mossos de Santa Coloma de Gramenet van relacionar un home que havia aparcat malament la seva motocicleta i acabava d’entrar en un comerç de la ciutat amb el presumpte autor.

Un cop dins de la botiga els agents es van identificar i van escorcollar al jove que duia a sobre un parell de guants, tapaboques, una navalla, 180 euros, les claus d’una motocicleta i un telèfon mòbil. El jove va ser detingut en aquell moment com a presumpte autor d’un robatori violent a Barberà del Vallès.

Posteriorment, els investigadors de la comissaria de Cerdanyola van detectar que el  telèfon mòbil que duia el jove havia estat sostret l’11 de novembre a Girona i la motocicleta que conduïa el jove també era robada a Barcelona el dia 2 de novembre.

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet el 30 qui va decretar el seu ingrés a presó.

MME

Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.