Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 30/1/2020

Ciutadans (Cs) defensa en el ple de gener dues mocions de ciutat per a millorar la mobilitat, l'accessibilitat i els serveis dels barris de Santa Coloma
- Dimas Gragera, portaveu del grup a l'Ajuntament, explica que “la defensa de la igualtat es basa també a tenir barris accessibles, amb una població cada vegada més envellida és un compromís ineludible i urgent”.

Ciutadans Santa Coloma ha presentat en el Ple de l'Ajuntament d'aquesta setmana una moció en la qual s'instava al Govern Municipal a prioritzar la millora de la mobilitat i l'accessibilitat en els barris de la ciutat, amb especial atenció a la supressió de barreres arquitectòniques i a incloure en les decisions i plans l'opinió de les Associacions de Veïns i a la Taula Sectorial d'entitats per a persones amb discapacitat. Dimas Gragera, portaveu de Cs Santa Coloma, ha explicat que “hem d'aportar solucions que millorin la qualitat de vida i la prestació de serveis en aquells barris i zones de difícil accés” alguns exemple que ha mencionat són “fomentar la instal·lació de negocis de primera necessitat o potenciar serveis de transport”.
 
El portaveu de Ciutadans ha lamentat que aquesta moció centrada en millorar la vida diària en els barris de la ciutat no hagi comptat amb el suport del Partit Socialista ni de Podem i celebra que ERC hagi avalat l'utilitat de les peticions del partit taronja, votant a favor de la moció. No obstant, Dimas Gragera assenyala a ERC: “la millora dels serveis en Santa Coloma passa perquè el Govern de la Generalitat compleixi amb les seves obligacions” i explica com en els últims anys “la falta d'inversió en polítiques públiques s'ha traduït en un augment de la taxa de pobresa, de les llistes d'espera sanitàries i de dependència, i de l'augment del barracons”, per posar alguns exemples.
 
Per això, la formació taronja va presentar una segona moció en el Ple, en la qual ha instat al Govern a prioritzar pressupostàriament les polítiques públiques. Per a Dimas Gragera, “Ciutadans no pot permetre que el Govern dediqui esforços i recursos a propaganda ideològica i desatengui les necessitats reals dels nostres veïns”.
Foto: Cs SCG
Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.