Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 17/2/2020

Els Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet i de Badalona treballen plegats en un dispositiu de seguretat als seus barris limítrofs
- El dispositiu és el resultat d’una anàlisi delinqüencial que reflectia que les modalitats delictives comeses en aquests barris limítrofs eren molt semblants.

Foto: MME

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet i de la comissaria de Badalona han encetat la primera setmana de febrer un dispositiu de seguretat a la zona limítrofa entre ambdues poblacions. El dispositiu és el resultat d’una anàlisi delinqüencial que reflectia que les modalitats delictives comeses en aquests barris limítrofs eren molt semblants i els autors d’aquests delictes també basculaven entre els dos municipis.

Els delictes sobre els quals es fa principal incidència serien els robatoris amb força sigui a domicilis i/o establiments i els robatoris amb violència i/o intimidació. També són d’interès el consum i la venda de substàncies estupefaents.

Els barris afectats pel dispositiu són La Salut, Llefià i La Pau a Badalona i Fondo, Santa Rosa i Raval a la localitat de Santa Coloma de Gramenet.

Al dispositiu també participa la Policia Nacional i, de manera puntual, efectius d’ordre públic dels Mossos d’Esquadra, l’ARRO. Els agents treballaran tant d’uniforme com de paisà.

Es realitzarà amb periodicitat setmanal atenent els dies de la setmana i les franges horàries amb més incidència delictiva i, de moment, no tindrà data de caducitat.

Fins al moment s’han realitzat dues actuacions del mencionat dispositiu, l’última el dimecres 12 de febrer. Les intervencions s’han saldat amb 8 actes per tinença de substàncies estupefaents i armes blanques, s’ha detingut un home per un requeriment judicial pendent i la Policia Nacional ha detingut tres persones per estrangeria. Així mateix ha permès aconseguir informació d‘interès policial útil en la prevenció de delictes.

Les intervencions contemplen també els establiments públics donat que s’ha detectat que en alguns d’ells es tolera el consum de substàncies estupefaents i també són llocs on els autors de robatoris aprofiten per amagar-se després de cometre el delicte. En aquesta última intervenció es va realitzar també una entrada en un bar del carrer Liszt de Santa Coloma de Gramenet.

Els comerciants i els veïns de la zona han traslladat als agents que valoren de manera molt positiva aquest nou dispositiu.

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.