Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
05 d'Abril de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 11/3/2020

Detingut un traficant de drogues al barri de Santa Rosa de Santa Coloma de Gramenet
- La detenció es va portar a terme en el marc del dispositiu Badagrama on participen mossos de Badalona i de Santa Coloma de Gramenet a les seves zones limitròfes.

Foto: MME

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Santa Coloma de Gramenet van detenir, el dijous 5 de març, un home de 32 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Badalona, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública en la vessant de tràfic de drogues.

A principis del mes de febrer es va encetar per part dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet i de la comissaria de Badalona un dispositiu de seguretat a la zona limítrofa entre ambdues poblacions. Els delictes sobre els quals es volia incidir eren els robatoris amb força sigui a domicilis i/o establiments, els robatoris amb violència i/o intimidació i també  el consum i la venda de substàncies estupefaents.

En el marc d’aquest dispositiu, agents de paisà es trobaven realitzant tasques preventives en el parc del Motocros de Santa Coloma de Gramenet la tarda del 5 de març quan van observar un grup de joves que estaven asseguts en uns bancs, i alguns d'ells estaven fumant substàncies estupefaents. Van poder observar també com dos d’ells feien un intercanvi d’alguna cosa.

Amb aquests indicis els agents es van apropar als joves per fer les comprovacions corresponents. Un d’ells, el detingut,  van intentar desfer-se d’uns objectes llençant-los al terra per tal que els agents no els trobessin. Es tractava de dues caixes metàl·liques que amagaven 27 barretes de haixix. També li van trobar a sobre quatre bosses de plàstic transparent amb monodosis de haixix preparades per a la venda i un total de 875 euros en bitllets fraccionats.

El detingut va passar a disposició judicial el dissabte 7 de març davant el jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.