Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dissabte,
11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 24/3/2020

Renfe redueix l'oferta dels seus serveis comercials del 50% actual al 30%
- A Rodalies de Catalunya s'oferirà el 66% del servei els dies laborables.

Foto: Pixabay

Renfe va a adaptar l'oferta en tots els seus serveis comercials a la demanda actual i reduirà des d'avui les circulacions d'Ave i Llarga Distància del 50% actual al 30%. A més, només estaran disponibles un terç de les places dels trens en circulació, amb el que l'operadora només vendrà el 10% dels bitllets.
La demanda actual ha caigut un 95% sobre l'habitual i l'ocupació dels serveis comercials de Renfe ha descendit considerablement a tots els corredors, situant-se per sota del 10%. Renfe s'està posant en contacte amb els viatgers que es puguin veure afectats per aquesta mesura, reubicant-los en altres trens.

Nova programació a Rodalies de Catalunya
A partir de dimecres, Renfe adapta el servei ferroviari a les línies de Rodalies a la demanda existent i respectant un nivell d'ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. D'aquesta manera es respecte el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.
Als darrers dies la demanda ha registrat un descens que rondava xifres d'entre el 90 -95%. La nova programació establerta queda de la següent manera:

Feiners de dilluns a divendres:
-          Oferta del 66% a totes les línies
Dissabtes i Festius:
-          Oferta d'un 50% del servei habitual de dissabtes.
A les línies R7, RG1 i RT1 no es prestarà servei. A la línia R7 la Universitat Autònoma de Barcelona està tancada i la resta d'estacions estan servides per l'R4. La RG1 comparteix recorregut amb trens de l'R11 i R1 i finalment els viatgers de la línia RT1 disposen de serveis de les línies R14, R15 i R16 per desplaçar-se entre Tarragona, Vilaseca i Reus
Els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d'informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya. Així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.
Aquestes mesures han estat adoptades en el marc de l'Estat d'Alarma decretat pel Consell de Ministres amb motiu de la epidèmia de coronavirus, que obliga a una situació excepcional de mobilitat i l'aplicació de mesures sanitàries. Renfe desaconsella viatjar només per raons inajornables o d'extrema necessitat.


Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.