Publicitat
Publicitat
Publicitat
Diumenge,
07 de Juny de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacci - Badalona - 14/4/2020

Voluntariat de Creu Roja Barcelons Nord inicia la distribuci de mascaretes en estacions de metro del territori
- Una dotzena de voluntaris i voluntries far la distribuci en les estacions de metro de Gorg (Badalona) i en les de Fondo i Santa Coloma (Santa Coloma de Gramenet).

Foto: Comunicaci BDN

Un equip de més d’una dotzena de persones voluntàries de l’entitat inicia avui la distribució de mascaretes protectores per al coronavirus d’un sol ús a totes les persones que es desplacin al seu lloc de treball al Barcelonès Nord. Les persones voluntàries de l’entitat distribuiran les mascaretes en les estacions de Fondo i Santa Coloma i a l'estació de Gorg de Badalona, des de les 06 hores fins les 10h aproximadament.

Aquesta acció s’engloba dins el Pla Creu Roja RESPON enfront a la COVID-19 per oferir ajuda bàsica a les persones en situació de major vulnerabilitat. A nivell de tota Catalunya, aquesta acció es realitzarà en unes 35 poblacions catalanes mitjanes i grans, en coordinació amb el Departament d’Interior i  la Direcció General de Protecció Civil i compta amb la participació de més de 500 persones voluntàries de Creu Roja. 

Des de l’inici de la crisi provocada pel COVID-19, a mitjans març, més de 50 persones voluntàries i tècniques de Creu Roja al Barcelonès Nord han repartit més de 950 lots d’aliments des dels Programes Municipals d’Aliments de Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma; han fet 1.300 trucades de prevenció i informació a persones vulnerables i s’han realitzat 160 distribucions de medicació ambulatòria a domicili, en coordinació amb l’Hospital Municipal de Badalona i L’esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. I l’activitat seguirà augmentat en les properes setmanes. 
Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificaci
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, ser eliminat d'aquesta secci.
Tot aquell que consideri que un comentari s ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiar si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adrea ip, dia i hora de publicaci del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © rea Bess | Tots els drets reservats.