Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
06 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Badalona - 22/4/2020

Els parts de l'Hospital de l'Esperit Sant s'atendran ara a Germans Trias fins a la normalització de l'activitat
- Es van derivar fa un mes a Sant Joan de Déu a causa de la COVID-19.

L'Hospital va deixar d'atendre parts a finals de març a causa del coronavirus. Foto: FHES

Després que a finals de març la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) derivés els parts a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per allunyar-los del coronavirus, el centre colomenc els aproxima ara al territori i s'atendran a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. La redistribució d'equips professionals i espais estructurals a Germans Trias a causa de la disminució de pacients amb la COVID19 permet a l'hospital badaloní assumir ara aquesta activitat, amb els avantatges que suposa la proximitat territorial per a les pacients.

La FHES va deixar d'atendre els parts per tal de preservar la salut de les dones que han de donar a llum durant la pandèmia. Amb el trasllat es buscava també alliberar recursos per destinar-los al tractament de pacients amb la COVID-19.

La disminució de les infeccions per coronavirus de les últimes setmanes permetrà que l'Hospital de l'Esperit Sant vagi recuperant, mica en mica, la seva activitat habitual. Més endavant, reprendrà l'atenció als parts i les usuàries podran tornar a donar a llum al centre.  

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.