Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
06 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 27/4/2020

Detingut un home in fraganti quan robava dins un domicili a Santa Coloma de Gramenet
- El lladre ha ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

Foto: Comunicació MME

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir in fraganti el passat 22 d'abril un home, de 32 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet, com a presumpte autor d'un robatori amb força a domicili.
Els fets van succeir el mateix dia, al voltant de les 00:45h, quan ens van alertar que un home intentava accedir a l'interior d'un domicili del carrer Irlanda de Santa Coloma de Gramenet.
El lladre va escalar per la façana fins arribar a un balcó, des d'on va accedir a l'interior del pis.
Les dotacions policials van observar com el lladre, vestit amb roba de color fosc i caputxa, pujava amb una corda fins el terrat del immoble per tal de fugir.
Immediatament es va muntar un dispositiu policial que va permetre localitzar-lo amagat en un altre balcó.
Es dona la circumstància que el detingut, en les darreres setmanes, havia estat denunciat en nombroses ocasions per la seva reincidència en el trencament del confinament i també havia estat detingut fins a 4 vegades per la seva participació en altres fets delictius.
El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el 24 d'abril a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet qui va decretar el seu ingrés a presó.


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.