Publicitat
Publicitat
Publicitat
Divendres,
07 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma - 8/5/2020

L'Hospital de l'Esperit Sant ja no té cap professional positiu per coronavirus
- Un total de 94 persones de la plantilla han estat diagnosticades amb la COVID-19.

Foto: FHES

Gairebé 2 mesos després que es detectés el primer cas positiu per coronavirus entre els professionals de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES), a data d'avui el centre no compta amb cap persona de la plantilla amb el virus actiu. En total, s'ha diagnosticat la COVID-19 a 94 treballadors i treballadores, que ja s'han recuperat de la malaltia i, en gran part, s'han reincorporat a la seva feina.

Per tal de fer el seguiment als professionals ja diagnosticats i a aquells amb possibles símptomes de la COVID-19, a la FHES s'han realitzat fins a 584 tests PCR a 338 treballadors. Durant tot el període, el màxim nombre diari de professionals aïllats i que, per tant, han estat de baixa, ha estat de 57.

La corba de casos infectats entre els professionals de l'Esperit Sant ha seguit la mateixa tendència que la de la població general, arribant al seu punt màxim la setmana del 23 de març, en el moment àlgid de la pandèmia. Un mes després, el 22 d'abril, la FHES va detectar l'últim treballador positiu.

Des de la Unitat de Salut Laboral s'ha realitzat un intens seguiment de tots els casos, des que presentaven símptomes fins que rebien l'alta mèdica i laboral. Aquesta conscienciosa feina ha permès agilitzar la ràpida reincorporació dels professionals al seu lloc de treball un cop passada la malaltia.  

La Direcció de la FHES agraeix la confiança dels treballadors i treballadores en el circuit implantat per al seguiment dels professionals afectats, així com en el Nucli de vigilància de la COVID-19.Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.