Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
06 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Sant Adrià - 8/5/2020

El període de preinscripció i matrícula curs 2020-21del 13 al 22 de maig
- Per als ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria.

Segons el Departament d'Ensenyament, el període de preinscripció i matrícula per al curs 2020-21, serà entre el 13 i el 22 de maig, ambdós inclosos.

S'adopten mesures addicionals per la prevenció i control COVID-19.

Les sol.licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica;  només es podrà fer de manera presencial, amb cita prèvia i  per aquelles famílies que no disposin de medis, els últims 3 dies, a partir del dimarts 19 de maig. La cita es demanarà a la web de cada centre, amb antelació suficient per poder atendre totes les sol.licitds.

El tràmit es podrà fer tot online, fent click aquí.

La documentació s'enviarà escanejada o fotografiada per correo electrònic al centre demanat en primera opció.Per a qualsevol dubte o informació, podeu contactar amb l'Oficina Municipal d'Escolarització,

Correu electrònic:  ome@sant-adria.net

 Atenció telefònica: 93.381.20.04 ext. 6331,  de dilluns a divendres de 10 a 13 hores.

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.