Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
06 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma - 9/5/2020

Els Mossos d'Esquadra recuperen a Santa Coloma de Gramenet 27 coloms esportius sostrets a l'àrea metropolitana
- Les aus es van recuperar en un colomar il·legal instal·lat al terrat d’un edifici.

Foto: MME

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient de la Regió Metropolitana Nord van recuperar, el passat 4 de maig, 27 coloms esportius que es trobaven en un colomar il·legal situat al terrat d’un edifici del barri del Raval de Santa Coloma de Gramenet.
La investigació es va iniciar pocs dies abans quan es va rebre informació sobre la instal·lació d’un colomar il·legal al terrat d’un edifici del carrer Sant Ernest de Santa Coloma de Gramenet, amb les corresponents molèsties pels veïns de l’edifici.
La tarda del 4 de maig es va realitzar una inspecció en aquest terrat i es van trobar una sèrie de gàbies plenes de coloms esportius custodiades per vàries persones alienes a l’edifici.
Davant la situació, se’ls va denunciar per no respectar el confinament i es van intervenir preventivament els coloms per tal d’aclarir la seva procedència.
Gestions posteriors van permetre demostrar que havien estat sostrets mesos abans en diferents municipis de l’àrea metropolitana, entre ells Cornellà del Llobregat, Sant Just Desvern, Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat i Montcada i Reixac.
La investigació continua oberta per tal d’identificar l’autoria d’aquests robatoris.
Aquests tipus de coloms es fan servir per fer competicions de diferents tipus amb un gran nombre de seguidors i una federació especifica. Es caracteritzen per estar pintats d’uns colors llampants i vistosos amb la finalitat que els competidors els identifiquin fàcilment. Els millors exemplars d’aquests coloms poden arribar a tenir un valor econòmic de fins a 20.000 euros.
Les aus han estat lliurades a la Federació Catalana de Coloms Esportius que serà l’encarregada de trobar els propietaris gràcies a les anelles identificatives.


Foto: MME
Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.