Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
06 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 15/5/2020

CaixaBank i la Fundació “la Caixa” col·laboren amb la Fundació Privada Tallers de Cataluny
- L'entitat comprarà amb aquesta col·laboració material pel seu centre especial de treball de Santa Coloma de Gramenet.

La Fundació Privada Tallers de Catalunya comprarà amb aquesta col·laboració material pel seu centre especial de treball de Santa Coloma de Gramenet.

CaixaBank, a través de la seva Acció Social, i en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”,  dona suport a dues entitats socials de Sant Adrià del Besòs i Santa Coloma de Gramenet que treballen amb col·lectius vulnerables per pal·liar la situació actual provocada pel coronavirus.  

La col·laboració amb la Fundació Privada Tallers de Catalunya anirà destinada a la compra de material (guants, gel hidroalcohòlic, etc..) per garantir la protecció enfront del COVID  i així seguir amb les activitats productives terapèutiques sense risc. Fundació Tallers compta amb un Centre Especial de Treball a Santa Coloma de Gramenet, format per 224 persones amb discapacitat intel·lectual i diagnòstic de trastorn mental, algunes de les quals han continuat treballant durant l’estat d’alarma en la neteja viària del municipi, alguns serveis de manteniment d'espais exteriors (entorns d'hospitals), serveis de neteja i de tintoreria, i el servei de magatzem i logística del Banc d'Aliments. 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del programa #AmbTuAraMésQueMai, que engloba les diferents mesures que està llançant l'entitat per a ajudar als clients com avançar el dia de cobrament de les pensions i evitar cues a les oficines, la línia de crèdit de 25.000 milions d'euros per a pimes i autònoms, l’avançament del pagament de l’atur, entre d’altres. D'aquesta manera, CaixaBank intenta mitigar els efectes econòmics del coronavirus i posa en valor l'esforç del banc i de tots els seus empleats per a estar al costat de la societat en aquests moments tan difícils. 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.