Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dissabte,
11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 25/5/2020

L'Hospital de l'Esperit Sant permet als familiars dels pacients hospitalitzats sense COVID-19 tornar a accedir al centre amb limitacions
- Al Servei d'Urgències es manté encara la restricció d'accés als acompanyants.

Foto: Comunicació FHS

Coincidint amb l'avanç de Barcelona i el seu entorn a la fase 1 de la desescalada per la COVID-19, des d'aquest dilluns 25 de maig els familiars dels pacients que estan ingressats a l'Àrea d'Hospitalització de l'Hospital de l'Esperit Sant i que no tenen la malaltia podran tornar a acompanyar-los durant la seva estada. Hauran de seguir, però, algunes mesures de prevenció per evitar la propagació del Coronavirus Sars CoV-2.

Cada pacient hospitalitzat podrà comptar amb 1 únic acompanyant, que tindrà accés a l'habitació cada dia entre les 11:00 i les 20:00 hores. Per fer-ho, haurà de dur mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat de 2 metres, a més de rentar-se les mans tant a l'entrada com a la sortida. Aquesta persona haurà de romandre dintre de l'habitació, sense sortir al passadís ni al carrer durant tota la visita.

En l'àmbit de Consultes Externes de l'Esperit Sant, que inclou també els gabinets de proves i l'Hospital de Dia, es recomana als pacients acudir sols en la mesura del possible o, si no, fer-ho amb 1 únic acompanyant. A més, en aquesta zona es poden ocupar només els seients indicats per tal de mantenir la distància de seguretat i no s'ha de fer cua als taulells en acabar la visita, ja que la programació de les següents cites es realitza per telèfon.

On es manté, de moment, la restricció d'accés als acompanyants és al Servei d'Urgències del centre.

 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.