Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dissabte,
11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 27/5/2020

Detingudes sis persones en un matí a Santa Coloma de Gramenet per dos robatoris violents i un furt
- A primera hora del matí els agents van detenir tres joves per dues estrebades de cadena d'or al carrer.

 SAB

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir ahir 26 de maig tres homes, tots de 20 anys i nacionalitat marroquina, com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació, tipus estrebada a Santa Coloma de Gramenet. Poques hores després, els agents detenien dos homes de 27 i 39 anys i una dona de 26 anys, nacionalitats peruanes i cubana, com a presumptes autors d'un furt en una botiga de la ciutat.
El primer fet va succeir pels volts de les 7.30 h del matí quan els agents van rebre l'avís que hi havia hagut una estrebada de cadena d'or al carrer Beethoven. Poca estona després van rebre l'avís d'un altre robatori de les mateixes característiques en aquest cas al carrer Liszt. La descripció dels autors facilitada per testimonis que estaven a les zones coincidia en ambdós casos. Els agents van iniciar una recerca per les zones per on podrien haver escapat els joves.
A les 09.00 h els mossos van localitzar tres joves que encaixaven amb la descripció facilitada, van aturar-los i durant l'escorcoll van localitzar una cadena daurada com la que havia estat sostreta en la primera estrebada. El grup, que ja tenia antecedents policials per fets similars, va ser detingut en aquell moment.
Poques hores després, pels volts de les 11.30 h, una patrulla va rebre l'avís que s'hauria fet un furt en una botiga del carrer Jacint Verdaguer. Els lladres s'havien emportat un telèfon mòbil i una caixa plena de roba. Els agents amb la descripció dels tres lladres van iniciar una recerca fins que van localitzar dos homes i una dona que encaixaven amb la descripció facilitada. Durant la descripció els agents van localitzar el telèfon mòbil que havia estat sostret. Els tres van ser detinguts.
Els sis arrestats passaran a disposició judicial durant les properes hores.


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.