Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dissabte,
11 de Juliol de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 28/5/2020

L'Hospital de l'Esperit Sant reprèn l'atenció als parts dimarts vinent
- El servei de maternitat ha estat derivat a d'altres centres durant 2 mesos a causa de la COVID-19.

Foto: Comunicació FHES

Dimarts 2 de juny la Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES) tornarà a atendre parts després de més de 2 mesos sense fer-ho a causa de la crisi sanitària per la COVID-19. La sala de parts de l'Hospital torna així a la seva activitat normal, reforçant mesures de prevenció del coronavirus SARS CoV-2 per tal de preservar la salut de la mare i del nadó. 

L'Hospital va deixar d'atendre els parts en plena pandèmia. El 23 de març el centre colomenc va traslladar l'activitat a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i, un mes després, la va acostar al territori portant-los a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.