Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
06 d'Agost de 2020
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Redacció - Santa Coloma de Gramenet - 3/7/2020

Desmantellat un punt de venda de droga molt actiu a Santa Coloma de Gramenet
- Fruit de l’operació policial s’han detingut dues dones (mare i filla) per un delicte de tràfic de drogues.

Foto: MME

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir el dia 3 de juliol dues dones, mare i filla,  de 53 i 30 anys, de nacionalitat espanyola  i veïnes de Santa Coloma de Gramenet com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues.

La investigació es va  iniciar a principis del mes de febrer quan els agents van tenir coneixement que en un pis del carrer Jacint Verdaguer de Santa Coloma de Gramenet es podria estar venent droga. Immediatament es va iniciar una investigació que va confirmar aquestes sospites.

El modus operandi era el següent: per tal d’adquirir la droga, els compradors s’adreçaven al pis i trucaven a l’intèrfon, les venedores obrien la porta i la compravenda es realitzava al replà de l’escala o al domicili.

El matí del dia 3 de juliol, es va realitzar una entrada i registre al pis, autoritzada pel jutjat d’instrucció 6 de Santa Coloma de Gramenet. Quan els agents van irrompre dins el domicili, van sorprendre mare i filla. En el registre de l’immoble se’ls va comissar prop de 300 grams de marihuana distribuïdes en mini dosi per a la seva venda per un valor aproximat de 1300 euros en el mercat il·lícit, una bàscula de precisió i 325 euros en efectiu, presumptament provinents de la venda d’estupefaents.,

Les detingudes passaran a disposició  judicial en les pròximes hores.

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.