Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 8/5/2012

El Govern municipal de Badalona evita el desnonament d’una família del carrer de Pau Piferrer
- El consistori ha sol·licitat al jutjat de Badalona l’ajornament d’aquest desnonament

David Gómez i Salvador Lesma expliquen a la família que havia de ser desnonada que el consistori ha demanat al jutjat l'ajornament d'un mes. Foto: Ajuntament de BadalonaEl regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona, David Gómez, i el regidor del Districte IV, Salvador Lerma, han explicat personalment aquest matí a la família veïna del carrer de Pau Piferrer, número 117, que avui havia de ser desnonada, que el Govern municipal ha sol·licitat al jutjat que havia de portar a terme aquesta mesura que l’ajorni durant un mes, fins que la família pugui traslladar-se a un altre habitatge.

L’Ajuntament de Badalona ha col·laborat amb la família afectada en la recerca d’un nou habitatge, de manera que s’ha aconseguit un pis de lloguer del mercat lliure al carrer de Solsona, més assequible d’acord amb les seves possibilitats econòmiques.

David Gómez ha explicat que l’objectiu de l’Ajuntament de Badalona és continuar treballant amb els veïns de la ciutat que estan travessant una situació econòmica difícil per tal que “cap família que visqui a Badalona passi una sola nit al carrer”. David Gómez ha recordat que aquest és el segon desnonament que el Govern municipal ajorna en el termini d’un mes, després de sol·licitar-ho al jutjat, i ha reafirmat “que el Govern municipal està al costat dels veïns de Badalona i especialment d’aquells que ho estan passant pitjor”.

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.