Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 9/5/2012

Diumenge 13 de maig, es farà la Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda popularment com la Cursa del Dimoni
- Aquest any hi ha més de tres mil persones inscrites de totes les edats

Diumenge 13 de maig, es farà la Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda popularment com la Cursa del Dimoni.Aquest diumenge, 13 de maig, es celebra la 33a edició de la Cursa del Dimoni, organitzada en el marc de les Festes de Maig de Badalona. La Cursa del Dimoni consta de tres recorreguts: mini, mitjà i gran, que passaran per diversos indrets emblemàtics de la ciutat. Les distàncies a recórrer seran de 1.800, 4.000 i 10.000 metres aproximadament. Tant la sortida com l’arribada és al passeig de la Rambla.

Enguany s’han inscrit més de 3.000 persones: 705 corredors a la cursa del circuit mini, 380 a la cursa del circuit mitjà i 2.000 a la cursa del circuit gran.

Com a novetat d’aquest any cal destacar que la recollida del dorsal i del xip es realitzarà durant els dos dies previs a la cursa, a la planta baixa de l’edifici municipal El Viver, situat a la plaça de l’Assemblea Catalunya, 9-12. L’horari de recollida serà divendres 11 i dissabte 12, de 9 a 13 i de 17 a 21 hores, amb l’objectiu d’evitar cues i aglomeracions. Tot i així, com sempre, el dorsal i el xip es podran recollir també el mateix dia de la cursa a partir de les 8 hores i fins a 30 minuts abans de començar.

Una altra novetat d’enguany és que a la cursa gran es faran dos calaixos de sortida, diferenciant als corredors amb marca inferior a 45 minuts que estaran més avançats dels corredors amb marca superior als 45 minuts Es tracta d’un sistema de sortida que situa als corredors en funció del seu temps registrats en altres curses, i que pretén evitar els avançaments i guanyar fluïdesa.

 

Circuit verd – Cursa Mini

(Fins a 10 anys)

Inscrits: 705

Sortida: 9.30 h.

Distància: 1.800 metres.

Recorregut: Rambla – Santa Madrona – Joan Peiró – Santa Maria – Prim – Sant Pere – Mar – Rambla.

 

Circuit blau – Cursa mitjana

(D’11 a 14 anys)

Inscrits: 380

Sortida: 10.30 h.

Distància: 4.000 metres.

Recorregut: Rambla – Santa Madrona – Joan Peiró - Sant Bru – Prim - Germà Juli – Via Augusta - Anselm Clavé – Baldomer Solà – Miquel Cervet – Sagunt - Indústria - Sant Isidre - Sant Joaquim – Rambla.

 

Circuit vermell – Cursa gran

(A partir de 15 anys)

Inscrits: 2000

Sortida: 10.15 h.

Distància: 10.000 metres.

Recorregut: Rambla – Santa Madrona – Joan Peiró - Sant Bru – Prim - Germà Juli – Via Augusta - Anselm Clavé - rambla de Sant Joan – avinguda de Salvador Espriu – avinguda del Marquès de Sant Mori – avinguda del Doctor Bassols – carretera Antiga de València – Bernat Metge – Don Pelai – Josep M. de Sagarra – avinguda del Marquès de Mont-roig – rambla del Gorg – Guifré – Tortosa – Indústria – Teixidores - pont de Sant Lluc – passeig del Mare Nostrum – Mar Jònica - Eduard Maristany - Sant Ignasi de Loiola – Sant Isidre - Sant Joaquim – passeig de la Rambla.

L’organització de la Cursa Popular Ciutat de Badalona compta amb la col·laboració de les entitats d’atletisme de la ciutat; Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona i Penya Fondistes Badalona, a més de Marina Badalona, Creu Roja i Voluntaris Badalona. Cal destacar també el suport de la Diputació de Barcelona i de Bankia, San Miguel 0,0, Mc Donald’s, Vopi, Font Vella i La Sirena entre d’altres.

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.