Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- Badalona - 11/5/2012

S'inatal·len al consistori de Badalona els quadres amb fotografies dels cinc alcaldes de la democràcia
- Es vol reconéixer la tasca realitzada per tots ells

García Albiol amb els darrers alcaldes de Badalona, Maite Arqué i Jordi Serra. Foto: Ajuntament de BadalonaAhir a la tarda van quedar instal·lats a la Casa de la Vila els quadres amb les fotografies dels cinc alcaldes que la ciutat de Badalona ha tingut des que es van constituir els ajuntaments democràtics. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que amb aquest senzill acte s’ha volgut reconèixer la tasca efectuada pels seus predecessors al capdavant de l’alcaldia badalonina: Màrius Díaz, Joan Blanch, Maite Arqué i Jordi Serra.

Màrius Díaz (PSUC) va ser alcalde entre 1979 i 1983. Joan Blanch (PSC) va governar l’Ajuntament de Badalona entre 1983 i 1999. Maite Arqué (PSC), la primera alcaldessa de la història d’aquesta ciutat, va estar al capdavant d’aquesta alcaldia entre 1999 i 2008. La va substituir Jordi Serra (PSC), qui va ser alcalde de Badalona entre 2008 i 2011. Xavier Garcial Albiol (PP) és l’actual alcalde, des de l’11 de juny de 2011.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha estat acompanyat en l’acte de descobriment d’aquests quadres per Maite Arqué i Jordi Serra.

 

 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.