Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sßez - Badalona - 17/5/2012

L’Ajuntament de Badalona clausura cinc establiments del barri de la Salut i LlefiÓ per deficiŔncies sanitÓries i de seguretat
- En la inspecciˇ d’un supermercat, la policia va trobar dues motocicletes robades que havien estat desmuntades

L’Ajuntament de Badalona clausura cinc establiments del barri de la Salut i Llefià per deficiències sanitàries i de seguretat . Foto: Ajuntament de BadalonaL’Ajuntament de Badalona va clausurar ahir de manera cautelar cinc establiments situats als barris de La Salut i Llefià per diferents deficiències sanitàries i de seguretat.

Les inspeccions les van fer ahir a la tarda tècnics municipals acompanyats d’agents de la Guàrdia Urbana de Badalona. Al primer establiment, un supermercat amb carnisseria situat al carrer General Moragues, els tècnics del Departament de Salut havien precintat feia setmanes l’activitat de venda de carn, en trobar diverses deficiències relacionades amb l’emmagatzematge de la carn i la temperatura de conservació. En el transcurs de la inspecció d’ahir es va detectar que els responsables de l’establiment havien trencat el precinte i estaven despatxant carn amb normalitat, motiu pel qual es va decidir el tancament cautelar de l’establiment.

D’altra banda, en el magatzem de la mateixa botiga es van trobar els xassís de dues motocicletes embalats en plàstic, a punt per ser traslladades, així com altres paquets amb més peces procedents de les mateixes motocicletes. La Guàrdia Urbana va poder comprovar que es tractava de dues motocicletes que constaven com a robades, motiu pel qual va detenir al propietari de la botiga per un presumpte delicte de robatori.

L’Ajuntament de Badalona clausura cinc establiments del barri de la Salut i Llefià per deficiències sanitàries i de seguretat . Foto: Ajuntament de BadalonaPosteriorment, els tècnics municipals van fer altres quatre inspeccions: a un bar del carrer de Víctor Balaguer que presentava infraccions de sanitat i disciplina urbanística; un supermercat del mateix carrer que no tenia títol habilitant; un supermercat al carrer de Floridablanca que també presentava deficiències sanitàries i de disciplina urbanística; i un altre bar al carrer de Federico García Lorca que incomplia la normativa de disciplina urbanística –amb risc d’incendi per l’estat de la instal·lació elèctrica- i que no tenia assegurança. Tots quatre establiments van quedar clausurats cautelarment, s’iniciaran els corresponents expedients sancionadors i no podran tornar a obrir fins que solucionin les deficiències detectades.

D’altra banda, al magatzem del bar situat al carrer de Federico García Lorca es va trobar una important quantitat d’ampolles de vi francès de qualitat, de diferents marques, sense que el propietari del local pogués acreditar el seu origen. La Guàrdia Urbana de Badalona investigarà la procedència de les ampolles.

Després d’aquests tancaments, l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha manifestat que les inspeccions als establiments de la ciutat continuaran. “No afluixarem fins aconseguir posar ordre i que aquells que incompleixen les normes tinguin clar que a Badalona ja no serveix el tot s’hi val i aquí no passa res”, ha assegurat Garcia Albiol.

 

 

 

 

NotÝcies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificaciˇ
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serÓ eliminat d'aquesta secciˇ.
Tot aquell que consideri que un comentari Ús ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarÓ si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreša ip, dia i hora de publicaciˇ del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © └rea Bes˛s | Tots els drets reservats.