Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 21/5/2012

Badalona acull la XXVII Setmana de Muntanyisme
- Les projeccions programades es realitzaran al Teatre Zorrilla

Badalona acull la XXVII Setmana de Muntanyisme amb projeccions al Teatre Zorrilla.Des d’aquest dimarts, 22 de maig, i fins dijous, dia 24, el Teatre Zorrilla (carrer del Canonge Baranera, 17), acull la XXVII Setmana de Muntanyisme de Badalona organitzada per l’Agrupació Excursionista Bufalà amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.

La Setmana de Muntanyisme consisteix en un cicle de projeccions audiovisuals on hi participen experts en les diferents modalitats dels esports de muntanya els quals comparteixen amb el públic les seves experiències, normalment en les situacions més extremes que han viscut fent muntanya.

Totes les projeccions s’iniciaran a les 20.30 hores i comptaran amb la presència dels seus realitzadors amb la intenció de poder fer un col·loqui quan acabi la projecció.

Com cada any, al final de cada projecció, es farà un sorteig de llibres i material de muntanya per a tots els assistents.

Recordem que l’entrada a les projeccions són gratuïtes.

 

Aquest és el programa previst:

 

Dimarts 22 de maig

ENCORDADES

A càrrec de Carlos Bria Lahoz

Alpinistes i escaladores catalanes de diferents èpoques acosten al públic a la seva passió per la muntanya, explicant la lluita personal que han protagonitzat per fer realitat els seus somnis d’alçada. Un recorregut del paper de la dona en la història de l’alpinisme i l’escalada a Catalunya de la mà d’uns testimonis que ha sobrepassat barreres i estereotips.

 

Dimecres, dia 23 de maig

92 DIES ALS PIRINEUS

A càrrec de Jordi Vilà, Isaac Ferrés i Lluc Valldosera

El 10 de setembre del 2010 apareixien a la platja d’Hendaia, entre banyistes i surfers, tres nois amb motxilla i botes de muntanya. Isaac Ferrés, Jordi Vilà i Lluc Valldosera havien arribat al mar després de 92 dies al Pirineu, caminant, escalant i compartint l’experiència amb familiars i amics.

Mes enllà dels quilos que van carregar, de les vint-i-cinc vies que van escalar i dels quilòmetres que van recórrer, aquest va ser un viatge de descoberta pel Pirineu.

 

Dijous, dia 24

DE LOS PIRINEOS AL HIMALAYA

A càrrec d’Edurne Pasaban

Va néixer en Tolosa, començà a passejar per la muntanya de la mà del seu pare en els Pirineus. Als 17 anys va anar per primera vegada als Alps i comença a fer alpinisme. Als 18 va marxar a l’Equador i va realitzar ascensions de sis mil metres. En 1998 viatja per primera vegada a l’Himalaia i des de llavors no ha parat de viatjar a l’Himalaia en diferents expedicions. El 17 de maig de 2010, Edurne assolia el cim del Shisha Pangma, completant així els catorze vuit mils i es va convertir en la primera dona en la història en aconseguir aquesta gesta.

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.