Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sßez - Badalona - 21/5/2012

L’Ajuntament de Badalona clausura un bar del carrer de Pau Piferrer durant sis mesos
- El titular del bar serÓ sancionat amb 15.000 euros per permetre el consum de drogues a l’interior de l’establiment

L’Ajuntament de Badalona clausura un bar del carrer de Pau Piferrer durant sis mesos. Foto: Ajuntament de Badalona L’Ajuntament de Badalona va clausurar aquest passat divendres 18 de maig a la tarda un bar situat al carrer de Pau Piferrer, al barri de La Salut. En inspeccions prèvies fetes per la Guàrdia Urbana i pel cos de Mossos d’Esquadra al bar Anwal es va poder constatar que dintre de l’establiment es consumien drogues.

La tolerància i el consum de drogues a l’interior d’un bar es considera una falta molt greu segons la Llei de regulació administrativa dels espectacles públics i de les activitats recreatives. Per aquesta raó l’Ajuntament de Badalona ha clausurat durant sis mesos l’activitat d’aquest establiment. També s’ha imposat una sanció de 15.001 euros al titular d’aquest local.

Cal destacar que l’Ajuntament de Badalona havia rebut nombroses queixes dels veïns de la zona on es troba ubicat aquest bar a causa de la seva conflicitivat i per les molèsties que ocasionava.

La clausura va ser portada a terme per la Guàrdia Urbana de Badalona i per tècnics de l’Àrea de Via Pública i Mobilitat.

 

NotÝcies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificaciˇ
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serÓ eliminat d'aquesta secciˇ.
Tot aquell que consideri que un comentari Ús ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarÓ si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreša ip, dia i hora de publicaciˇ del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © └rea Bes˛s | Tots els drets reservats.