Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 21/5/2012

Èxit de públic a la Nit dels Museus
- El Museu de Badalona va tenir a l’entorn 2.100 visites

El Museu de Badalona va tenir a l’entorn 2.100 visites a la Nit dels Museus. Foto: Ajuntament de BadalonaEl Museu de Badalona va obtenir aquest passat dissabte, 19 de maig, durant la Nit dels Museus, la iniciativa promoguda pel Consell d’Europa que permet descobrir els museus de forma gratuïta, prop de 2.100 visitants.

Un 20% d’aquest públic procedia de fora de Badalona, majoritàriament del Maresme i de l’entorn de Barcelona. Pel que fa al públic local, la procedència era, en primer lloc, del barri del Centre, seguit dels de Bufalà, Montigalà i la Salut.

Els visitants més menuts van poder participar en un joc creat per l’Arqueoxarxa, l’organisme que agrupa els principals museus, equipaments i jaciments museïtzats de Catalunya de la qual forma part el Museu de Badalona, que els va proporcionar un passaport d’arqueòleg que els permetrà entrar en el sorteig d’un viatge a Grècia.

Una trentena de músics, estudiants del Conservatori Professional de Música de Badalona, van omplir de melodies els carrers i les construccions de l’antiga ciutat de Baetulo, donant una to especial a la vetllada.

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.