Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 22/5/2012

L’alcalde de Badalona ha visitat avui la seu de Creu Roja Barcelonès Nord situada al barri de Sant Roc
- L’entitat, que agrupa els municipis de Badalona, Santa Coloma i Sant Adrià, va atendre durant el 2011 més de 5.000 persones

L’alcalde de Badalona ha visitat avui la seu de Creu Roja Barcelonès Nord situada al barri de Sant Roc. Foto: Ajuntament de Badalona L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest dimarts al matí la seu de Creu Roja Barcelonès Nord situades a l’avinguda d’Alfons XIII, al barri de Sant Roc. L’alcalde ha estat acompanyat durant la visita per la presidenta comarcal Creu Roja Barcelonès Nord, Rosa Marco; i pel regidor de Serveis Socials i Salut, David Gómez.

Xavier Garcia Albiol ha recorregut les oficines, les aules de formació i també el parc d’ambulàncies. Els responsables d’aquesta entitat han explicat a l’alcalde de Badalona que durant el 2011, Creu Roja Barcelonès Nord va atendre més de 5.000 persones a través de diferents projectes i programes que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida i prestar atenció a la gent gran i persones dependents, els discapacitats, els infants, les famílies en risc d’exclusió social, les dones víctimes de maltractament i les persones amb dificultats per a la recerca autònoma de feina.

La seu central de Creu Roja Barcelonès Nord, que agrupa els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs, va entrar en servei a Sant Roc l’any 2010 en un local cedit per l’Ajuntament de Badalona. En l’actualitat compta amb 70 treballadors, 206 voluntaris i més de 5.000 socis.

Xavier Garcia Albiol ha destacat la feina desenvolupada per Creu Roja Barcelonès Nord i ha agraït el compromís i el suport de totes les persones i institucions que col·laboren amb aquesta organització humanitària, especialment en aquest context de greu crisi econòmica.

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.