Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 29/5/2012

Es lliuren les claus dels primers pisos de protecció oficial del carrer Indústria que ja tenen propietari
- Es tracta d’una promoció de 16 habitatges situada molt a prop del mar i del futur passeig Marítim que s’inaugurarà el proper mes

L’alcalde de Badalona ha lliurat aquest matí les claus dels primers pisos de protecció oficial del carrer Indústria que ja tenen propietari. Foto: Ajuntament de Badalona  L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha lliurat aquest matí les claus dels tres primers habitatges de la promoció de pisos de protecció oficial promoguda per l’empresa municipal Engestur al carrer Indústria que ja tenen propietaris. L’acte ha tingut lloc a la Sala de premsa de l’edifici El Viver i ha comptat també amb la presència del conseller delegat d’Engestur, Tomás Vizcaíno.

Es tracta d’un bloc de 16 habitatges, de dues i tres habitacions, amb superfícies que van dels 64 als 76 metres quadrats útils. Els preus oscil·len entre els 216.000 i els 246.000 euros (IVA inclòs). Cal destacar que aquest import inclou una plaça d’aparcament i també un traster.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha felicitat als propietaris per la compra d’aquests habitatges i ha destacat la seva bona ubicació, en una zona emergent situada molt a prop del mar i del nou passeig Marítim que s’inaugurarà el proper mes de juny.

Les persones interessades en l’adquisició d’un d’aquests pisos han d’estar inscrites en el Registre de Sol·licitants d'Habitatge amb Protecció Oficial de la Generalitat i disposar del 20% del preu total. Els seus ingressos no han de superar els 64.600 euros anuals si és una sola persona. Si són dues, el màxim se situa en els 66.610 euros. Per a la reserva d'un pis es lliuraran 300 euros. El 80% és hipoteca a 25 anys. Quan es confirmi l'aprovació de la hipoteca, amb un contracte d'arres és lliuraran 5.000 euros + IVA. Si el comprador té un habitatge en propietat, ha de complir les condicions específiques de la Generalitat.

 

 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.