Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 30/5/2012

El passeig Marítim de Badalona s’inaugurarà el dissabte 16 de juny
- Avui ha visitat les obres la delegada del Govern a Catalunya

La delegada del Govern a Catalunya, María los Llanos de Luna, ha visitat les obres del nou passeig marítim. Foto: Ajuntament de BadalonaL’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest matí les obres del passeig Marítim d’aquesta ciutat acompanyat per la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna. Durant la visita l’alcalde ha anunciat que el dissabte 16 de juny tindrà lloc la inauguració del nou passeig Marítim.

Xavier Garcia Albiol i María de los Llanos de Luna han recorregut tot el passeig Marítim, partint des de la zona situada al darrere de l’estació ferroviària i arribant fins al port. El recorregut l’han fet acompanyats per diversos responsables de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i de la Demarcació de Costes. També hi han assistit la regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, la regidora de Cultura i Ciutadania, Montse Salgado, i la regidora del districte primer, Mercè Rius.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha afirmat que la construcció del passeig Marítim és un dels projectes més importants que s’ha desenvolupat en aquesta ciutat en les últimes dècades juntament amb el port. També ha recordat que el projecte original ha incorporat dues novetats destacades com són la instal·lació d’un carril-bici i una passera que connectarà el passeig Marítim amb el Port i que, per tant, permetrà anar caminant des del propi passeig fins a la punta de l’espigó del port. L’objectiu és integrar el port dins el passeig Marítim i, per tant, també dins de la ciutat. Garcia Albiol s’ha mostrat convençut que l’obertura del passeig Marítim comportarà una reactivació econòmica de tot aquest entorn.

Per la seva banda, la delegada del Govern a Catalunya, María de los Llanos de Luna, ha posat de relleu la importància i trascendència d’aquest projecte per a la ciutat en considerar que li aportarà projecció econòmica i també turística.

Les obres del passeig Marítim han suposat una inversió d’uns 10 milions d’euros aproximadament, a càrrec del Ministeri de Medi Ambient.

 

 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.