Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 30/5/2012

L’alcalde de Badalona i el president del Foment del Treball s’han reunit aquest migdia
- A la reunió també hi ha assistit el president de la Federació Empresarial de Badalona

L’alcalde de Badalona i el president del Foment del Treball s’han reunit aquest migdia. Foto: Ajuntament de Badalona L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de Foment de Treball, Joaquim Gay de Montellà, han mantingut aquest migdia una trobada, a la qual també hi ha assistit el president de la Federació Empresarial de Badalona, Joaquim Padrós.

En el transcurs de la trobada, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, l’alcalde de Badalona i el president de Foment del Treball han comentat la situació econòmica i financera actual, així com també qüestions relatives al que els ajuntaments poden fer per potenciar l’activitat econòmica. Durant la reunió s’ha comentat tant la necessitat que té Badalona de desencallar infraestructures com els laterals de l’autopista C-31 i el túnel de la B-500.

L’alcalde de Badalona ha destacat que l’Ajuntament de Badalona està fent esforços “tant en el sentit de fomentar l’emprenedoria com de facilitar la instal·lació de noves empreses a la ciutat i el creixement de les ja existents”. L’alcalde, que ha remarcat que aquesta és la primera vegada que s’han reunit el president de Foment del Treball i l’alcalde de la ciutat, ha recordat també que existeix una col·laboració constant entre l’Ajuntament i la Federació Empresarial de Badalona (FEB).

Per la seva banda, el president de Foment del Treball, Joaquin Gay de Montellà, ha destacant la importància de Badalona tant pel que fa a l’activitat industrial, com pel que fa al comerç i els serveis. Gay de Montellà ha valorat de manera positiva les diferents mesures econòmiques preses pel Govern central i s’ha referit, en concret, al decret del govern que facilita l’obertura de comerços sense esperar la llicència municipal. En la mateixa línia, també el president de la FEB, Joaquim Padrós, ha apostat per “desregular” en aquests moments de crisi per tal que dedicar-se a una activitat empresarial sigui el més fàcil possible.

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.