Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sßez - Badalona - 31/5/2012

La nova temporada de platja comenša aquest proper dissabte 2 de juny i finalitzarÓ el diumenge dia 2 de setembre
- La gran novetat d’aquesta temporada Ús el nou passeig MarÝtim que serÓ inaugurat el dissabte 16 de juny

La nova temporada de platja comença aquest proper dissabte 2 de juny i finalitzarà el diumenge dia 2 de setembre.La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, ha presentat aquest matí a la platja dels Pescadors la nova temporada de platja d’aquesta ciutat. La temporada alta de bany començarà el proper dissabte 2 de juny i finalitzarà el diumenge 2 de setembre. L’acte ha comptat també amb la presència del regidor de Serveis Socials i Salut, David Gómez.

La novetat més destacada d’aquesta temporada és el nou passeig Marítim que s’inaugurarà el dissabte 16 de juny. El nou passeig transformarà completament el litoral badaloní en el tram comprès entre la Rambla i el Port d’aquesta ciutat.

Durant la presentació s’han explicat quines són les instal·lacions esportives i lúdiques que trobarem aquest estiu a les platges badalonines, les activitats programades en aquest espai, les zones de bany delimitades de les platges i els detalls sobre el servei d’acompanyament a l’aigua per a persones amb mobilitat reduïda.

També s’ha explicat el funcionament del servei de neteja de les platges, la recollida de sòlids flotants, com s’ha organitzat el dispositiu de vigilància i socorrisme i les millores introduïdes per a aquesta temporada.

Algunes de les millores introduïdes en aquesta temporada fan referència a les infraestructures, el mobiliari i els espais. S’ha instal·lat un vestidor per a persones amb mobilitat reduïda a la platja del pont d’en Botifarreta; un mòdul lavabo a la platja dels Pescadors; una dutxa nova a la platja del Cristall i una altra a la platja de la Mora. També s’han instal·lat dues pistes de volei i porteries de futbol-platja, una xarxa tridimensional, una zona de jocs infantils i tres dutxes adaptades noves. Una altra novetat és la ubicació d’una nova guingueta al nou passeig Marítim. També cal destacar la substitució a la zona del nou passeig Marítim de part de les papereres tradicionals per contenidors soterrrats (11 en total) amb una major capacitat (1.000 l).

Els accessos també s’han millorat, amb la instal·lació d’una nova línia de vida a la platja de la Barca Maria. En total hi haurà 11 línies de vida respartides per les platges.

D’altra banda l’Àrea de Via Pública i Mobilitat ha netejat internament, i de forma preventiva, els sobreeixidors, amb l’objectiu de minimitzar els efectes de les pluges sobre l’aigua del mar quan hi hagi episodis de pluges fortes.

La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha destacat la gran millora que suposa aquest any el fet de poder gaudir “d’un magnífic passeig Marítim i d’una platja que es troba en bones condicions perquè hi ha una gran quantitat de sorra, sobretot a la part de la platja del Coco i a la del pont del Petroli”.

 

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificaciˇ
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serÓ eliminat d'aquesta secciˇ.
Tot aquell que consideri que un comentari Ús ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarÓ si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreša ip, dia i hora de publicaciˇ del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © └rea Bes˛s | Tots els drets reservats.