Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - Badalona - 1/6/2012

L’Ajuntament de Badalona i la FAVB signen un conveni de col•laboració per donar resposta als problemes de les persones en risc de desnonament
- L’objectiu és aconseguir una coordinació que permeti treballar en la detecció de casos i en la recerca de solucions

El conveni el van signar el regidor de Serveis Socials i Salut, David Gómez, i el president de la FAVB, Manolo López. Foto: Ajuntament de BadalonaL’Ajuntament de Badalona i la Federació de Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) –mitjançant la seva comissió d’hipoteques- han signat aquesta setmana un conveni per tal de col·laborar a l’hora de donar resposta als problemes de veïns que es trobin en risc de desnonament. El conveni el van signar el regidor de Serveis Socials i Salut, David Gómez, i el president de la FAVB, Manolo López.

L’objectiu d’aquest conveni és la recerca conjunta de propostes, recursos i estratègies que permetin donar una millor i més àgil resposta al col·lectiu de persones i famílies en situació d’alt risc i vulnerabilitat social que es troben en situació de deutes hipotecaries que no puguin assumir.

El conveni, a més, és fruit de l’interès compartit entre l’Ajuntament i la FAVB per crear un espai de coordinació que permeti aprofundir en el coneixement de la problemàtica de l’habitatge a la ciutat de Badalona i treballar en la detecció de casos i en la recerca de solucions.

Des de l’Àrea de Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona s’ha constatat que en l’actual context de crisi econòmica i financera una part molt important de les demandes que s’atenen als serveis socials bàsics estan relacionades amb l’impagament de renda de lloguers o quotes d’amortització hipotecària i amb processos judicials d’execució hipotecària i sentències de desnonament.

En les seves línies estratègiques, l’Àrea de Serveis Socials i Salut expressa la voluntat de potenciar la xarxa d’entitats per a la complementarietat de la intervenció social municipal. El conveni de col·laboració amb la FAVB respon precisament a l’afany de l’Àrea de crear canals i espais de participació que facilitin la implicació de la ciutadania i les entitats en la millora dels serveis socials.

 

 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.