Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 18/6/2015

“Rehavitat té com a objectiu donar feina a persones sense llar”
- Entrevista amb Juan Antonio Gómez, soci fundador de Rehavitat.

Pregunta. Què és Rehavitat?

Resposta. Rehavitat és una empresa de reformes d’habitatges que té per objecte social donar feina a persones Sense Llar, promoguda per la ONG ADAMA (www.adama.cat)

P. Quines entitats socials col·laboren en el projecte?

R. Hem d’agrair a l’associació Adama, Centre Assís, Fundació Arrels i Fundació Mambré la seva col·laboració en el projecte, tant per la seva gestació i posada en marxa, com pel fet de facilitar-nos persones usuàries dels seus centres als nostres processos de sJuan Antonio Gómez, soci fundador de Rehavitat. Foto: JAGelecció.

P. En quina situació estan les persones treballadores?

R. Tot i estar en situació de Sense Llar, són persones amb la capacitat, el coneixement, la motivació i l’experiència necessàries per poder dur a terme reformes d’habitatges amb totes les garanties. Són paletes, peons, oficials de la construcció de més de 10 o 15 anys d’experiència que van perdre el seu habitatge (i molt més) a causa de la crisi i la bombolla immobiliària.

P. Quin tipus de serveis ofereix l’empresa?

R. Reformes integrals, reformes de banys o cuines, pintura, terres, rajoles, instal·lacions elèctriques, sanitàries o de calefacció, etc.

P. Quin és el diferencial amb altres empreses?

R. En alguns casos oferim als nostres clients la possibilitat de pagar només una part del cost de la reforma. Rehavitat assumeix l’altra part del cost a condició que ens cedeixin l’habitatge durant un temps determinat.

P. Què he de fer si vull fer una reforma?

R. Contactar amb Rehavitat al 93 527 19 32 o bé sol·licitar un pressupost a través del web www.rehavitat.com.

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.