Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 9/5/2017

Nou horari del parc fluvial del Bes˛s i millores de seguretat per als vianants
- El parc estarÓ obert fins el proper 20 de setembre de 8 a 21 hores

Des del passat 14 d'abril fins el 20 de setembre l'horari del parc fluvial del Besòs passa a ser de les 8.00 a fins a les 21.00 h. L'ampliació horària dona satisfacció a la demanda dels ajuntaments ubicats a l'entorn del parc i facilita a la ciutadania l'ús d'aquest espai a la primavera i l'estiu que és quan més visitants té.

D'altra banda s'insisteix en què aquest espai és de caire familiar i ha estat concebut per gaudir i és en aquest context que s'han començat les obres per senyalitzar de manera horitzontal i vertical l'accés del parc fluvial a l'alçada del carrer Miquel Servet . Aquesta prova pilot que es fa a Sant Adrià de Besòs també s'ha fet a Santa Coloma de Gramenet a l'accés del Parc de Can Zam. Aquests treballs s'emmarquen en el Pla de gestió integral del parc fluvial que està redactant el Consorci del Besòs. Es tracta d'una prova pilot per testar la solució idònia que millori la seguretat dels vianants enfront dels ciclistes. Per aquest motiu, s'han senyalitzat dos passos de vianants al carril bici i se n'han delimitat amb pilones verticals de color vermell. També s'han realitzat actuacions per disminuir la velocitat dels ciclistes com pintar la senyalització de velocitat (màxim 20 km/h) i col.locar bandes rugoses. S'ha posat una doble fila de pilones a les rampes d'accés per reduir la velocitat de baixada cap al parc fluvial. Totes aquestes mesures s'ha de validar durant els propers mesos i, si els resultats són satisfactoris, es repetiran a tots els accessos del parc.

Nou horari del parc fluvial del Besòs i millores de seguretat per als vianants. Foto: Consorci del Besòs

Les dades d'utilització del parc continuen a l'alça segons l'estudi fet pel Consorci del Besòs, en aquest sentit el parc fluvial és un espai de qualitat, segur i de fàcil accés per gaudir amb tranquil.litat.

Com a recomanacions val a dir que quan hi accediu amb bicicleta, respecteu la prioritat de les persones vianants, no supereu els 20 km/h ni feu maniobres brusques que puguin provocar perills o ensurts. No circuleu per la gespa ni pels corriols i si circuleu en grup, heu d'anar en fila per no ocupar l'espai destinat a vianants ni el carril del sentit contrari.

El parc disposa d'un servei d'informadors que vetllen per la gestió correcta de les activitats que s'hi fan.

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificaciˇ
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serÓ eliminat d'aquesta secciˇ.
Tot aquell que consideri que un comentari Ús ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarÓ si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreša ip, dia i hora de publicaciˇ del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © └rea Bes˛s | Tots els drets reservats.