Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 15/6/2017

El Barcelona Beach Festival presenta els seus horaris definitius
- Es durà a terme el 15 de juliol al Parc de la Pau

Ahir a la tarda es va presentar en un conegut club barceloní la quarta edició del Barcelona Beach Festival (BBF), que en les seves tres anteriors edicions va aconseguir reunir més de 100.000 persones. En la presentació, a més del promotor del festival, Pino Sagliocco, també van ser presents l’alcalde de Sant Adrià, Joan Callau, i la regidora de turisme Ruth Soto.

L'alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau (esquerra) i el promotor del BBF, Pino Sagliocco, durant la presentació del festival. Foto: JP

Durant la presentació del BBF, que es durà a terme el proper 15 de juliol al Parc de la Pau, es van avançar els horaris definitius de les 12 hores de música electrònica que els assistents podran gaudir, des de les 16 a kes 5.30 h. Els principals reclams seran Axwell ^ Ingrosso, Martin Garrix, Lost Frequencies, Hardwell o Kygo.

La principal novetat del recinte serà el nou escenari, que presentarà un vaixell pirata amb un cofre del tresor al mig, on estarà situada la cabina dels artistes. La roda de premsa també ha servit per presentar el Mokito BBF i el segon capítol de la trilogia “El viaje de Tommy”, la campanya de promoció ideada per Live Nation per anunciar el BBF.

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.