Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 30/6/2017

Creu Roja del Barcelonès Nord organitza cursos de formació a l'estiu per a joves i persones amb dificultats d'inserció laboral
- Com cursos de bugaderia i tintoreria, de cuina i d'auxiliar de comerç polivalent amb manipulació d'aliments

Creu Roja del Barcelonès Nord organitza cursos de formació a l'estiu per a joves i persones amb dificultats d'inserció laboral. Com ara Com cursos de bugaderia i tintoreria, de cuina i d'auxiliar de comerç polivalent amb manipulació d'aliments. Les inscripcions encara estan obertes.

Curs de bugaderia i tintoreria

Dirigit a persones majors de 18 anys que viuen a Badalona, amb dificultats d’inserció. A través d’aquesta formació professionalitzada, els alumnes obtindran els coneixements i competències bàsiques per treballar en el sector, i realitzaran pràctiques en empreses, després de les quals poden tenir possibilitats reals d’inserció. L’inici està previst per a principis de juliol i finalitzarà el 30 d’octubre de 2017. En total són 150 hores de teoria amb pràctiques incloses (agost no hi ha classe), que es complementen amb altres accions emmarcades dins l’itinerari d’orientació i formació:

-Tallers d’orientació grupals per a la motivació i l’orientació laboral. -Acompanyament en la cerca de feina -Tallers de competències bàsiques i transversals per a l lloc de treball.

Els interessats poden contactar amb Xavier Trapero (Xavier.trapero@creuroja.org) o a través del telèfon 93 464 06 09.

Curs d’auxiliar de comerç polivalent amb manipulació d’aliments

Ets jove? T’agrada l’atenció al client? Vols treballar en el sector del comerç com a dependent/a, caixer/a, reposador/a, empaquetador/a-etiquetador/a? Si estàs interessada en aquest perfil laboral i estàs inscrit a Garantia Juvenil, aquesta és l’oportunitat que busques.

A través d’aquests curs, de 175 hores (de teoria i pràctica) els alumnes aconseguiran els coneixements i competències necessàries per ser un bon professional del sector, que després posaran en pràctica en empreses, amb possibilitats d’una inserció posterior. La formació es complementa amb d’altres accions dins l’itinerari d’orientació i formació:

-Tallers d’orientació grupals per a la motivació i l’orientació laboral. -Acompanyament en la cerca de feina -Tallers de competències bàsiques i transversals per a l lloc de treball.

Per realitzar aquest curs és imprescindible tenir entre 16 a 29 anys, no estar treballant actualment i estar inscrit a Garantia Juvenil. Els interessats poden contactar amb Yolanda Martinez (yolanda.martinez@creuroja.org) o a través del telèfon 93 464 06 09.

Curs bàsic de cuina

T’interessa la cuina i vols fer un petit tastet del que comporta aquesta professió? Amb aquest curs de 75 hores els alumnes faran un tastet d’aquest ofici, per aprendre algunes de les característiques bàsiques del l’auxiliar de cuina, les competències transversals i el posterior camí a seguir per assolir aquest lloc de treball. Durant tres setmanes, els matins de 9 a 14 hores. A més, les persones que realitzin el curs sencer obtindran el títol de manipulador d’aliments.

Per inscriur’es al curs és imprescindible estar inscrit a garantia juvenil i tenir entre 16 i 29 anys. Els interessats poden contactar amb Nuria Salavedra (nuria.salavedra@creuroja.org) o a través del telèfon 93 464 06 09.

 

 

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.