Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sßez - - 12/7/2017

Infants atesos per la Creu Roja BarcelonŔs Nord participen al Campus de Futbol Behappy de la FCF
- A Santa Coloma de Gramenet, s’estÓ duent a terme la primera ediciˇ d'aquest campus

Nens i nenes atesos per la Creu Roja al Barcelonès Nord (Badalona, Sant Adrià i Santa Coloma de Gramenet) i a Barcelona participen al Campus de Futbol Behappy, organitzat per la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol (FCF). D’aquesta manera, es vol facilitar que infants de famílies amb dificultats socioeconòmiques puguin gaudir d’aquesta activitat esportiva durant l’estiu. Un dels objectius del Campus és treballar el respecte, la companyia, l’esforç i el treball en equip. Les classes de futbol estan impartides per entrenadors federats a la FCF, però a més de l’entrenament, durant el campus els infants realitzen també altres activitats educatives i visites a instal·lacions esportives. A més, es proporcionen tres àpats al dia als infants (esmorzar, dinar i berenar) i es treballen hàbits d’higiene personal.

El president de la Fundació Privada de la Federació Catalana de Futbol i vicepresident de la FCF, Pere Guardiola; el secretari de la Fundació i directiu Albert Garrofé; i la directora de la Fundació, Cristina Sampietro, han visitat el Camp Municipal Les Oliveres, a Santa Coloma de Gramenet, per conèixer de ben a prop totes les activitats que es fan en el campus. La Fundació de la FCF, a més d’organitzar el campus, ha facilitat equipament esportiu als infants.

Infants atesos per la Creu Roja Barcelonès Nord participen al Campus de Futbol Behappy de la FCF. Foto: CR

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificaciˇ
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serÓ eliminat d'aquesta secciˇ.
Tot aquell que consideri que un comentari Ús ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarÓ si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreša ip, dia i hora de publicaciˇ del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © └rea Bes˛s | Tots els drets reservats.