Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 25/7/2017

Ingressa a presó un home i se n’investiga un altre per robar amb violència l’exparella d’un d’ells dins el seu domicili de Santa Coloma de Gramenet
- L’autor material del robatori va agredir brutalment la víctima i li va sostreure 49.000 euros que guardava a casa seva

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Gramenet van detenir el 27 de juny i el 20 de juliol un home de 19 anys i un altre de 20, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Barcelona, per la seva presumpta participació en un delicte de robatori amb violència en un domicili a Santa Coloma de Gramenet.

Els fets es remunten al 30 de maig quan un dels agressors va anar al domicili de la víctima amb qui havia concertat una visita, ja que la dona oferia assessorament i servei de massatge esportiu i nutrició. Un cop dins, l’home va agredir brutalment la víctima i li va sostreure 49.000€ que guardava a casa seva.

Les gestions practicades pels investigadors van determinar que alguna persona propera a la víctima havia donat informació a l’agressor. De fet, els mossos van localitzar un home que havia estat parella de la dona i que tenia un deute amb ella de 25.000 euros, a banda d’altres greus problemes econòmics. Amb aquesta informació els agents van acabar localitzant l’agressor el qual formava part del seu cercle d’amistats.

Els mossos van concloure que l’amic de la víctima havia donat informació precisa a l’agressor per cometre el robatori. Aquest jove va anar al domicili de la víctima amb un pretext professional i la va colpejar amb extrema violència fins a aconseguir els diners.

Els agents van detenir el 27 de juny l’exparella de la víctima per la seva relació amb el robatori violent.

També es va realitzar una entrada i registre al domicili de l’agressor. L’home no era dins del pis en aquell moment i no va ser detingut, però els mossos van localitzar la roba que va usar l’agressor durant el robatori, a més de telèfons, targetes SIM i tabletes electròniques que pertanyien a la víctima.

Finalment, davant la forta pressió policial, el 20 de juliol l’agressor va comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, on va ser detingut.

Els jutgessa va decretar ingrés a presó per l’autor material dels fets i llibertat amb càrrecs per l’altre arrestat.

 

 

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.