Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 28/9/2017

Homenatge als professionals de la FHES per l’atenció als ferits en l’atemptat de Barcelona
- El Departament de Salut ha lliurat 24 plaques a representants del SEM i dels centres sanitaris

El Departament de Salut, amb la col·laboració dels ajuntaments de Barcelona i Cambrils, va reconèixer ahir en un acte a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron la tasca dels professionals sanitaris i cossos d'emergències que es van mobilitzar per atendre les víctimes dels atemptats del 17 d'agost a Barcelona i Cambrils, que van provocar la mort de 16 persones i un total de 130 ferits. L'Hospital de l'Esperit Sant és un dels 24 centres guardonats, que van rebre una placa de reconeixement. L'encarregada de recollir-la va ser la Dra. Sílvia López, del Servei d'Urgències, que va estar acompanyada d'una representació de professionals que van treballar en l'atenció dels ferits.

L'acte va comptar amb la participació del conseller de Salut, Antoni Comín, i de les alcaldesses de Barcelona, Ada Colau, i de Cambrils, Camí Mendoza. El conseller va remarcar especialment el paper dels professionals dels hospitals, dels centres d'urgències d'atenció primària (CUAP), dels centres d'atenció primària (CAP) i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a qui va agrair i reconèixer la capacitat de resposta immediata, professionalitat, dedicació i valentia.

La Dra. Sílvia Coll va recollir la placa en representació de l'Hospital. Foto: FHESAlguns dels professionals que van participar en l'atenció a les víctimes, amb el Gerent de la FHES, Vicenç Perelló (tercer per la dreta). Foto: FHES

Durant l'acte es va posar en valor el treball en xarxa, la col·laboració i la implicació de tots els treballadors dels centres assistencials, que des del punt de vista tècnic es van gestionar gràcies a l'aplicació del protocol per a incidents amb múltiples víctimes (IMV) del Consorci Sanitari de Barcelona (CSB), que recull les mesures de preparació, l'aproximació a la capacitat de resposta, el comandament integrat de l'actuació, la coordinació territorial i la continuïtat després de l'incident. Aquest protocol va servir de suport per a un treball en equip eficaç imprescindible per fer front a situacions dramàtiques com aquestes.

 

Notícies Relacionades


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.