Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 22/10/2017

La Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam surt al carrer
- Amb una campanya informativa per reclamar un parc verd per Santa Coloma.

La Plataforma en Defensa de la Serra de Marina i Can Zam ha començat una campanya informativa en relació a l'anomenat procés participatiu endegat per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet el passat mes de juny sobre ‘els usos de la segona fase de Can Zam’.

La Plataforma va començar el passat dilluns una campanya per fer arribar a la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet la seva posició respecte a aquest procés, que considera que no acompleix els mínims que s’han d’exigir per a un procés d’aquest tipus. El ‘procés participatiu’ per la Plataforma no és més que una maniobra de l’Ajuntament del PSC per legitimar la seva aposta per fer de Can Zam un espai hipotecat per els macroevents que ja te compromesos. L’Ajuntament, així, no voldria aprofundir en Can Zam com el Parc Verd que ha de ser i vol augmentar els usos d’aquest terreny, que ja sobrepassen els establerts en la seva qualificació com a zona verda.

Així, junt amb la impugnació d’aquest procés participatiu on,sobre la marxa, es canvien els models que poden escollir els colomencs fent més evident la opció de macroevents per si de cas els ciutadans de la nostra ciutat no ho tenen clar, es vol deixar palès de nou que Can Zam necessita un ordenament global i la seva integració en la ciutat.

La Plataforma ha deixat també de participar en les comissions senior i junior muntades per l’Ajuntament per deliberar sobre el futur del parc. Unes comissions deliberatives on no es pren cap acord i, per la Plataforma, l’únic objectiu és legitimar l’opció de l’espai destinat a macroevents.

Per això la Plataforma es proposa visitar els mercats del Centre i Singuerlin dels dilluns i els dijous a partir de les 10 de matí amb una taula informativa per xerrar amb la ciutadania i recollir signatures per tal de reclamar un parc verd i frondós per a Santa Coloma. A més, es preveuen també visites al mateix parc de Can Zam per informar als usuaris del Parc i també recollir signatures.

La Plataforma, així mateix, també recolza la cel·lebració d’un Ple Extraordinari per parlar de Can Zam i aquest procés participatiu el pròxim dilluns 30 de setembre, reclamat pels grups de Som Gramenet i Gent d’Esquerres-ICV-EUiA.

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.