Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 3/11/2017

Inauguració del 10è Fiti-Festival Internacional de Teatre Integratiu Santa Coloma de Gramenet
- El festival s’inaugura dissabte 4 de novembre amb un matí d’activitats culturals gratuïtes al carrer

El proper dissabte 4 de novembre s’inaugura oficialment el 10è Festival Internacional de Teatre Integratiu - FITI de Santa Coloma de Gramenet, amb un matí ple d’activitats culturals al carrer, més concretament a la plaça de la Vila de la ciutat.

La jornada s’obrirà amb l’activitat artística pera tots els públics “Porta el teu pinzell i deixa la teva empremta”, que consistirà en la creació d’un mural col·lectiu del FITI 2017. A continuació, sortint de la mateixa plaça, tindrà lloc un cercavila animat pel grup de batucada Amia Los Iututus i els membres de la companyia organitzadora i participant en el FITI Alquimistes Teatre.

Un cop el cercavila torni de nou a la plaça, l’alcaldessa Núria Parlon farà la presentació oficial del festival, juntament amb la tinenta d’alcaldessa de Cultura, Petra Jiménez; el president de l’Associació Alquimistes, Ferran Soler; i les directores artístiques del Fiti, Francia Gajardo y Verónica Ramírez. Acte seguit, serà el torn del periodista Màrius Serra, que farà el pregó del festival a partir del seu llibre “Quiet”. Finalitzarà les activitats, l’actuació de dansa integrada de la companyia Liant la Troca, la majoria dels quals balla amb cadira de rodes.

El programa d’espectacles del FITI, que enguany celebra 20 anys de vida, tindrà lloc al Teatre Sagarra de Santa Coloma del 9 al 12 de novembre i el 3 de desembre, Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat. La majoria dels espectacles són gratuïts.


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.