Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dimecres,
23 de Maig de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

Montse Sáez - - 21/12/2017

Detinguda una dona per intrusisme professional, lesions i estafa a Santa Coloma de Gramenet
- La detinguda es feia passar per cirurgià dentista i tenia la consulta en un pis de la mateixa localitat

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra del Grup de Delinqüència Urbana i de la Oficina de Relacions amb la Comunitat de Santa Coloma de Gramenet van detenir el 12 de desembre, una dona de 40 anys, nacionalitat boliviana i veïnatge desconegut, com a presumpte autora d’un delicte d’intrusisme professional, lesions i estafa.

Els agents van tenir coneixement que varies persones havien estat enganyades per una dona la qual es feia passar per cirurgià dentista i tenia la seva consulta en un pis de santa Coloma de Gramenet.

Aquestes persones havien estat clients en aquesta consulta i havien hagut d’anar a altres consultes ja que els tractaments efectuats eren defectuosos i els hi produïen forts dolors a la boca.

Els investigadors van esbrinar que aquesta persona no constava inscrita com a col·legiada ni al Consell de Dentistes (Organització col·legial de Dentistes d’Espanya) ni al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ni constava donada d’alta a l’Associació d’Higienistes i Auxiliars Dentals de Catalunya. Així mateix, aquest local no disposava de cap llicència d’activitats professional, comercial o industrial al municipi ni constava en cap base de dades fiscals.

Amb aquestes dades els agents es van dirigir a l’adreça de la clínica i van trobar el local obert al públic, una sala d’estar i un lloc habilitat amb el seient de dentista i material divers on es trobava la presumpte professional amb un client al que estava realitzant un tractament a la boca.

De les declaracions de les persones afectades es desprèn que aquesta persona examinava la boca, prescrivia pròtesis dentals, prenia les mides, probava les pròtesis i les col·locava als pacients. A més de realitzar activitats de prevenció, diagnòstic i tractaments dentals, tot això sense les corresponents autoritzacions administratives ni coneixements certificats o homologats a l’estat espanyol.

Davant d’aquets fets, els agents van detenir aquesta persona, també van intervenir rebuts de pagament, targetes de visita, agenda de cites, apunts mèdics, carpeta amb informació de treballs realitzats i fulls d’historials. Els agents també van precintar el local.

La dona va passar a disposició judicial el 13 de desembre davant del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, el qual va decretar llibertat amb càrrecs a espera del judici.

 

 

 

 


Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.