Publicitat
Publicitat
Publicitat
Dijous,
26 d'Abril de 2018
Portada Actualitat Esports Cultura Entrevistes Opinió Videos

- - 26/2/2018

Detingut un home a Santa Coloma de Gramenet per simular el seu propi segrest
- L’arrestat va dir a la seva dona que anava a la farmàcia de guàrdia perquè li feien mal els queixals i ja no va tornar

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Santa Coloma de Gramenet van detenir, el mati del dia 15 de febrer, un home de 34 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Santa Coloma de Gramenet per simulació de delicte.

Els fets es remunten a la nit del 12 de febrer quan una dona denuncia la desaparició del seu marit a la comissaria de Mossos d’Esquadra de Santa Coloma de Gramenet. La dona va explicar que la matinada anterior el seu marit havia marxat a buscar una farmàcia de guàrdia perquè li feien mal els queixals i no havia tornat, ni tan sols havia anat a treballar.

Al mateix temps que la dona denunciava aquests fets es va donar la casualitat que el “segrestat” estava trucant al telèfon d’emergències 112 denunciant que uns homes, amb els qui tenia problemes, l’havien traslladat contra la seva voluntat a un local, on el tenien tancat. Segons després es va tallar la comunicació, i el detingut va penjar ja que sentia passos que s’apropaven.

A partir d’aquests fets, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet va iniciar gestions amb l’entitat bancaria i van poder constatar que s’havien produït moviments bancaris consecutius en el compte corrent del presumpte desaparegut, gairebé 4.000 euros en vuit extraccions diferents.

A través d’un acurat anàlisi de les imatges enregistrades a les entitats bancàries d’on es van fer els reintegraments, es va poder comprovar que era el presumpte segrestat qui treia els diners. Malgrat tot, encara existia la possibilitat que el segrestat fos coaccionat o amenaçat per realitzar aquestes operacions.

Per aquest motiu es va dissenyar un dispositiu de vigilància a diferents entitats bancàries que van donar els seus fruits: el matí del 15 de febrer el desaparegut va entrar en una entitat bancària tot sol per realitzar un nou reintegrament. Quan els investigadors van determinar que no existia cap amenaça contra el desaparegut el van detenir per simular la seva desaparició.

El detingut, que hores d’ara resta en llibertat a l’espera que el jutjat el citi pel corresponent judici, es va mostrar força penedit per la seva acció i va explicar als agents que la seva trucada tenia com a única finalitat preparar una coartada davant la seva família.

 

 

 

 

Deixan's el teu comentari

El teu nom

El teu comentari
Introdueix el codi de verificació
Qualsevol comentari que sigui ofensiu, que utilitzi llenguatge que pugui ferir la sensibilitat, o que es pugui considerar publicitat spam, serà eliminat d'aquesta secció.
Tot aquell que consideri que un comentari és ofensiu pot enviar un correu a areabesos@areabesos.com i el consell editorial estudiarà si eliminar o no el text
Recordem que per motius de seguretat quan es publica un comentari, es guarda a la nostra base de dades, la adreça ip, dia i hora de publicació del comentari.
| Edició impresa pdf | Edició impresa Online | Tarifes publicitaries | Contacte | Grupo Area 96 | eltemps 1996-2011 © Àrea Besòs | Tots els drets reservats.